Om oss

 Vi på Brålanda Veterinärpraktik erbjuder en individanpassad vård med omtanke om både djuret och dig som djurägare. 

Vi erbjuder både förebyggande vård och akutsjukvård för häst. På smådjur erbjuder vi förebyggande sjukvård, akutsjukvård, medicinska utredningar samt enklare kirurgiska åtgärder på vår klinik.

Brålanda Veterinärpraktik önskar att ni som kunder känner er trygga och bekväma i mötet med oss. Praktiken ägs och drivs av Elin Isaksson som är legitimerad veterinär. Elin har Steg 3 kompetens från SLU odontologiutbildning/Tandvårdskurser och arbetar med modern hästtandvårdsutrustning. Hon har lång erfarenhet av djurvård för flertalet djurslag efter sina 14 år på Distriktsveterinärerna, först som anställd i Högsäter och sedan 2014 i Frändefors.

Veterinärpraktikens främsta inriktning är häst och smådjur. Vi erbjuder både förebyggande vård och akutsjukvård på häst. Ni är välkomna att kontakt oss både vid planerade åtgärder som exempelvis munhåleundersökning, vaccinationer och besiktningar, men även när er häst drabbas av fång, får en ögonskada, sårskada eller ett hudproblem. 

För smådjur erbjuder vi även här planerade åtgärder som exempelvis valpbesiktningar, vaccinationer, id-märkningar, utfärdande av djurpass, avmaskning inför utlandsresa och besiktningar. Vi erbjuder även medicinska utredningar av hud, öron, ögon och urinvägar, hältutredningar samt utredning/provtagning för hormonella sjukdomar. 

Akutsjukvård och enklare kirurgiska åtgärder utförs också på kliniken.  

Vi anstränger oss för att erbjuda era djur bästa möjliga vård. Trots det kommer det att finnas tillfällen då den lilla praktiken inte räcker till. Vid de tillfällen kommer vi att hänvisa er till en passande klinik.

Varmt välkomna till oss på Brålanda Veterinärpraktik.




 

© 2022 Brålanda Veterinärpraktik, alla rättigheter reserverade
Skapad med Webnode Cookies
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång